A Grammy-díjas Train áprilisban megjelent ‘California 37′ című új korongjának első kislemezdala, a világszerte a rádiós listák élvonalában szereplő ‘Drive By’ ezen a héten #1 helyezést ért el a Mahasz Rádiós Top40-en is 15 héttel azután, hogy bemutatkozott a magyar slágerlistán. A ‘Drive By’ jelenleg 23 rádióban hallható itthon, de ez a szám még mindig emelkedik. A dal korábban 7 országban ért már el #1 pozíciót a hivatalos rádiós toplistákon: Dániában, Finnországban, Németországban, Svájcban, Indiában, Hollandiában és Új-Zélandon. A dal további 20 országban ért már el Top10-es helyezést, és négy hete #2 az összesített európai slágerlistán is. Magyarországon ez a második #1 slágere a Trainnek, miután 2010-ben szintén slágerlista vezetők voltak több héten át “Hey, Soul Sister” című felvételükkel…

A ‘Drive By’-hoz készült videoklipet februári debütálása óta már több mint 17 és fél millió alkalommal látták a YouTube/VEVO-n.

A többszörös platinalemezes Train együttes a Grammy-díjas ‘Drops of Jupiter (Tell Me)’ című dallal, valamint a #1 ‘Meet Virginia’ és ‘Calling All Angels’ című kislemezekkel írta be magát a zenei történelembe. A Train harmadik Grammy-díját 2011-ben kapta a világszerte sikeres ‘Hey, Soul Sister’ című dalért, mely a ‘Save Me, San Francisco’ című korongon kapott helyet. A ‘Hey, Soul Sister’ volt 2010-ben a legtöbb példányszámban elkelt kislemez Amerikában, ráadásul nemcsak az Amerikai Egyesült Államokban, hanem további 15 országban is a rádiós listák első helyére tudott kerülni. A ‘Save Me, San Francisco’ című album világszerte több mint 1 millió példányban kelt el, és összesen több mint 8 millió dalletöltés kapcsolódik hozzá. Nem elég, hogy a Train egy szempillantás alatt hódította meg az eladási és rádiós listákat, a televízióban is csak őket lehetett látni. A következő legendás televíziós műsorokban léptek fel: NFC Bajnokság, American Music Awards, Grammy Nomination Concert, Crossroads, Today Show, Tonight Show with Jay Leno, Monday Night Football, A&E Private Sessions, America’s Got Talent, The View, Dancing With The Stars, Live With Regis and Kelly, Ellen DeGeneres Show, The Bachelor, Rachael Ray, stb.