Igazi nemzetközi zenei csemege, Írország Number One fiatal pop-rock sztárcsapata a The Coronas érkezik november 1-jén a Fészek Klubba, Budapestre!
 
A The Coronas még nem cseng mindenki számára ismerősen hazánkban, azonban biztosak vagyunk benne, hogy ez nagyon rövid időn belül meg fog változni!
Hogyan is történhetne ez másképp az egykori The Beatles tag, Paul McCartney kedvenc zenekarával!
A fiatal dublini négyes turnézott többek között a The Script, a U2 és a Snow Patrol zenekarokkal, multi-platina eladási csúcsokat döntöttek meg legutóbbi két albumukkal az Egyesült Királyságban és Írországban. Jelenleg pedig a “Closer To You” lemezükkel járják Európa fővárosainak csarnokait. A budapesti koncert azonban merőben más lesz! Különleges klubhangulatot varázsolnak majd a srácok november 1-jén este 8 órától a legendás Fészek színpadára. Egész biztosan elhangoznak majd a legismertebb dalaik, a “San Diego Song”, a „Someone Else’s Hands”, s a nemrég majdnem minden európai rádióállomás csúcsára feljutott “Addicted To Progress”.
 
–          Először játszunk Magyarországon, éppen ezért rendkívül izgatottak vagyunk, gyönyörű a város, régi vágyunk, hogy végre Budapesten is felléphessünk! Nagyon várjuk már a bulit! – mondta Danny O’Reilly , a The Coronas frontembere
 
A budapesti koncerten a vendégük, a szintén pimaszul fiatal tagokból álló, új lemezükkel egy közel 60 állomásos lemezbemutató turnéját járó, gyulai Dirty Slippers. A Dirty Slippers 2009-es amerikai lemezfelvételének köszönhetően, az “Élned kell” dalukkal kerültek a köztudatba és lettek sokak kedvencei. A legutóbbi “Hang vagy Jel” videoklipjük 22 héten át tarolt a VIVA TV slágerlistáján, egészen a 2 helyig jutva. Október elején jelent meg 4 év után a fiúk új lemeze a “Közel Hozzád”, ami már a megjelenés hetében a MAHASZ albumeladási lista 18. helyén szerepelt! A Dirty Slippers Budapest mellett, Hamburgban és Berlinben is fellép hamarosan a The Coronas vendégeként.
 
Egy este, két nem mindennapi lemezbemutató koncert és jegyek csak korlátozott számban kaphatóak! Ne hagyd ki!
 
A koncertre jegyek elővételben 1500HUF-ért kaphatóak kizárólag a youandmediamusic@gmail.com címről rendelve!
Helyszínen és a rendezvény napján: 2000HUF