A budapesti búcsúkoncertre 2019. június 11-én kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában

2018 januárjában a Slayer bejelentette, hogy egy utolsó világkörüli turnéra indul, amely Észak-Amerikában vette kezdetét májusban, majd ősszel egy európai koncertkörúttal folytatódott. A turné meghosszabbításában a banda fellép még Dél-Amerikában, Ausztráliában és Japánban is, majd a nyár folyamán visszatérnek Európába.

Tom Araya azenekar rajongóinak mond köszönetet: „Tényleg hűséges és elkötelezett rajongók vagytok, amit nagyra értékelünk. Még van pár helyünk, ahol játszani fogunk, ezért tartsátok nyitva a szemeiteket és a füleiteket,hogy elkaphassunk benneteket még egy utolsó alkalomra. Köszönjük nektek, mégegyszer!”

Harminchét éves karrierje alatt a Slayer megmaradt annaka kimagasló punk-thrash bandának, amellyel létrehozták magát a műfajt, és utatmutattak a feltörekvő metál arcoknak. A zenekart ötször jelölték Grammy-díjra -és ebből kétszer el is nyerte -, amiért olyan dalokat írtak, amelyek tükrözik társadalmunk zűrzavarát és rendellenességeit.

A Slayer helye biztos a zenetörténetben mint a Nagy Négyes egyike (a Metallica, a Megadeth és az Anthrax mellett): akik megalkották a thrash metál műfaját.

A budapesti koncertre jegyek elsőként a regisztrált Live Nation tagok számára lesznek elérhetők december 4-én 10 órától, a teljeskörű jegyértékesítés december 5-én 10 órakor kezdődik a livenation.hu és a funcode.hu oldalakon keresztül.