Annyira beindultak a Hang nélkül franchise alkotói, hogy a második rész elkészülte után szóba került a harmadik rész is. John Krasinski forgatókönyvíró-rendező azonban elárulta: a maga részéről nem ragaszkodik harmadik epizódhoz, mert az eddigi két film is önálló történet.

„Sok rejtett utalást helyeztünk el a második részben, ami megmagyarázza az első rész bizonyos kérdéseit, de bizonyos mértékben elő is készíti a potenciális folytatást – mondta Krasinski a CinemaBlendnek. – A Paramount stúdió részéről azonban egyelőre nem érkezett felkérés a harmadik részre. Nem tudom kizárni, hogy lesz folytatás, de azt sem ígérhetem tiszta lelkiismerettel, hogy trilógiává kerekítjük a történetet.”

A Hang nélkül 2018 nagy mozis meglepetése volt, a szűk 20 millió dolláros költségvetés mellett 341 millió dolláros bevételt hozott, mert a közönséget lenyűgözte a hang után tájékozódó földönkívüliek elől menekülő család története. A hamarosan látható folytatásban Cillian Murphy és Djimon Hounsou csatlakozik Emily Blunthoz és gyerekeihez, sok minden kiderül kiderül arról, hogyan kerültek az idegen lények a Földre – és az alkotók talán tényleg megágyaznak a folytatás számára.

(A Quiet Place 2 – hzai bemutató: 2020. március 19.)