A Green Day mammut-turnéra indul még idén, mely egyelőre az USA-t és Kanadát érinti.  A pop-punk trió, akiknek ¡Uno! című albuma mához két hétre, szeptember 24-én jelenik meg, 28 állomást érint majd 2012. november és 2013. február között. Első állomás a seattle-i Paramount Theater, az utolsó pedig a 17.000 férőhelyes Las Vegas-i MGM Grand Garden Arena lesz.

A csapat – mint már korábban írtuk – trilógiát készül megjelentetni: az ¡Uno! szeptember 24én, a ¡Dos! november 12-én, a ¡Tré! pedig jövő januárban érkezik. Az albummegjelenéseket néhány dokumentum-film is kíséri majd. Az első a 3 album készítésére fog fókuszálni, készítői pedig Tim Lynch – a Green Day: Bullet In A Bible DVD producere -, és Tim Wheeler – a The White Stripes: Under Great White Northern Lights co-producere és vágója. A második pedig a zenekar Dookie előtti időszakában forgatott anyagokból fog állni.

A trió még egy fellépést bejelentett: 2013. június elsején a 60.000-es londoni Emirates Stadium-ban mutatják majd be az új albumokat.

Íme a Let Yourself Go c. új dal:


 
És ahogyan ez a múlt heti MTV VMA-n szólt: