Nem számít a külső Anna Kendrick számára, szerinte a tehetség a fontos. “Az én kedvenc sztárjaim mind egy kicsit csúnyácskák, már ami a nőket illeti – mondta a 29 éves színésznő a The Edit magazinnak adott interjújában. – Az a lényeg, hogy őszintén meg akarják magukat mutatni, és ehhez nem kell szépnek lenni.” Kendrick nagy kedvencei Tina Fey komika és Amy Poehler színésznő, akik tényleg nem felelnek meg a klasszikus hollywoodi szépségideálnak.

Kendrick azt is elárulta, hogy nagyon sokáig bizonytalan volt a sikerében, hiába kapott egyre több díjat. Meglepően hangzik, de a pincérnői uniformisát csak két éve hajította ki. “Sokáig ott lógott a szekrényben, mert arra gondoltam, bármikor jöhet egy rosszabb időszak, és akkor vissza kell mennem pincérkedni, hogy legyen egy kis pénzem. Az tartott bizonytalanságban, hogy rengeteg meghallgatásra jártam, és folyton olyan ideges voltam, hogy szinte filmszakadásom volt. Sokszor nem is emlékeztem arra, mit adtam elő, csak annyi maradt meg, hogy megyek kifelé a szobából.”

Anna Kendricket legközelebb a Tökéletes hang 2-ben láthatjuk az előző részben megismert többi szereplő oldalán.

Anna kedvencei, Tina Fey és Amy Poehler egyébként hamarosan együtt lesznek láthatók a Sisters című vígjátékban, amely egy fatális eseményekbe torkolló házbúcsúztató partiról szól. A filmet a Tökéletes hangrendezője, Jason Moore jegyzi, hogy még több legyen az összefüggés.

(Pitch Perfect 2 – hazai bemutató: 2015. május 14.)

(Sisters – hazai bemutató: 2015. december)