Budapesten kezdi meg utolsó európai turnéját a Black Sabbath. A legendásnál is legendásabb zenekar június első napján érkezik a Sportarénába, melyhez a Livenation készített is egy kis beharanhozó szöveget. Jegyek október 2-től kaphatóak!

Közel öt évtizede egy mennydörgéssel és távoli harangzúgással indult, majd belekezdtek abba az irtózatos riffbe amely megrengette a világot. A valaha volt legkeményebb rock hangzás csendült fel.

Abban a pillanatban megszületett a Heavy Metal egy birmingham-i fiatal csapattól, akik éppen csak kinőttek a tinédzserkorból.

Most itt a VÉG, minden idők legnagyobb metál bandája, a Black Sabbath búcsúzik. Ozzy Osbourne, Tony Iommi és Geezer Butler lezárja a hihetetlen Black Sabbath történet utolsó kötetének utolsó fejezetét is.

A Black Sabbath búcsúturnéjának európai része Magyarországon indul 2016. június 1-én, a BudapestArénában, az ígéretek szerint felülmúlva minden korábbi turnét egy új, hipnotikus erejű produkcióval!

Amint a turné befejeződik, az már valóban A VÉG lesz,
a Rock ‘n Roll történetének egyik legnagyobb legendája befejezi…
a Black Sabbath

Az európai turné állomások:

6/01 Budapest BudapestAréna
6/08 Berlin Waldebuhne
6/13 Verona Verona Arena
6/15 Zürich Hallenstadion
6/17 Dessel Graspop Metal Meeting*
6/23 Halden Tons of Rock*
6/25 Koppenhága Copenhell*
6/28 Bécs Stadthalle
6/30 Prága O2 Arena
7/02 Krakkó Tauron Arena
7/05 Riga Arena Riga
7/07 Helsinki Monsters of Rock*
7/09 Stockholm Monsters of Rock*
7/12 Moszkva Olympisky Arena

* Fesztivál fellépések

Az európai turnéra október 2-án, 10 órától vásárolhatók belépők. A budapesti koncertre limitált számban közvetlenül színpad elé szóló kiemelt állójegyek is elérhetők a 3 különböző árú ülőjegy és a normál állójegyek mellett a www.livenation.hu oldalon keresztül.