[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_facebook type=”standard”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Miután a harmadik film nem hozta az elvárt számokat, a Lionsgate stúdió először a negyedik rész büdzséjét kurtította meg. A projekt így is túl kockázatosnak bizonyult, ezért most úgy döntöttek, inkább tévéfilmet készítenek A beavatottból.

Miután A hűséges alcímre hallgató A beavatott-epizód megfeneklett a mozipénztáraknál, a Lionsgate úgy döntött, túl kockázatos lenne egy mozis negyedik rész. A mentő ötlet szerint a folytatást egyenesen tévéfilmként képzelik el, melyben lezárul a már megismert szereplők sorsa, valamint egy új kölyökcsapatot is bemutatnak, akikkel később tévésorozatként folytatható lesz a történet.

A problémát csak az jelenti, hogy a színészek ugyan négy filmre írtak alá, a szerződésben szerepel, hogy ezeknek mozifilmeknek kell lenniük. Márpedig úgy hírlik, sokaknak közülük nincs kedve asszisztálni egy tévés produkcióhoz, márpedig a főbb nevek nélkül nehéz lesz befejezni a szériát. Az eredeti terv szerint jövő nyáron mutatták volna be a befejező filmet, amit idén nyár végén kezdtek volna el forgatni, de mivel a forgatókönyv sincs kész, ez eléggé tarthatatlannak tűnik.

est.hu

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]