Elmarad a Skindred szombati budapesti koncertje: a zenekar szimplán máshol lép fel, mert kaptak egy jobb lehetőséget arra az időpontra. A szervezők az alábbi nyilatkozatot tették közzé az ügyben

Kedves Skindred rajongók,

Az imént értesültünk róla, hogy a Skindred lemondta november 28-i (szombati) budapesti fellépését. Nagyon sajnáljuk, hogy elmarad a koncert, részünkről az 2015-ös koncertszezon egyik legjobban várt rockzenei programja volt a most szombati buli. Természetesen a Skindred nélkül nem szervezzük meg a szombati programot.

A zenekar bejelentése:
„Meghívást kaptunk, hogy a Five Finger Death Punch előzenekaraként játsszunk a Wembley Arénában ezen a szombaton, november 28-án, mivel előre nem látható okok miatt barátaink, a Papa Roach kénytelen megszakítani turnéját és hazatérni. Ennek eredményeként sajnos el kell halasztanunk fellépéseinket a cseh Dead End Fesztiválon (nov. 27.) és a budapesti Akvárium Klubban (nov. 28.).

Elnézést kérünk mindenkitől, akinek csalódást okozunk a programváltozással, igyekszünk hamarosan jóvátenni.
– Benji, Dan, Mike, Arya, Dan – Skindred”

Dolgozunk rajta, hogy a most szombaton elmaradó koncertet egy új dátumon tudjuk megszervezni.
Amíg a tárgyalás le nem zárul a zenekar menedzsmentjével, a már megvásárolt jeggyel rendelkező rajongóktól egy kis türelmet szeretnénk kérni.
Reméljü,k hamarosan egy új koncertdátummal jelentkezhetünk, de ha ez nem jön össze leírjuk részletesen nektek, hogy koncertjegyetek árát milyen módon kaphatjátok vissza.

Köszönjük türelmeteket és megértéseteket a Skindred nevében is.

Akvárium Klub